Account

Gorilla Grip slijtage

Vraag

Hoe is de slijtage bij de Gorilla Grip?

Antwoord

Onze zwarte Gorilla Grip is een speciale foam met een meer resistente samenstelling dan de extreem zachte Gecko Grip. Het is daarom meer geschikt voor gebruik op kunstgras.

Deze formule maakt het beter bestand tegen slijtage, maar niet onverwoestbaar, aangezien Gorilla Grip een natuurlijke latex is en geen rubber.

Belangrijk: grip en slijtage zijn direct met elkaar verbonden. Als je grip wilt, zal er altijd sprake zijn van slijtage. Dit is hetzelfde principe als bij autobanden: elke keer dat u remt, slijten uw autobanden een beetje. Slijtage is dus nooit helemaal te voorkomen.

Vergeleken met de Gecko Grip biedt Gorilla Grip minder slijtage bij hetzelfde gebruik.